Objavljeno: 28. 01. 2019 - 6:03
VALERIANA MAX + MATIČNJAK + MAGNEZIJ + VITAMIN B6

Valeriana (valerijane) smanjuje napetost uzrokovanu stresnim stilom života i potiče ugodan i opuštajući san.

Sadrži vitamine potrebne za potporu i održavanje normalnog emocionalnog stanja uma i pravilno funkcioniranje živčanog sustava.
Valeriana (valerijane) smanjuje napetost uzrokovanu stresnim stilom života i potiče ugodan i opuštajući san. Matičnjak i hmelj promiču zdravi san i potpomažu normalnom stanju živčanog sustava i održavanju mentalne ravnoteže. Šisandra poboljšava radni učinak, povećava snagu i smanjuje umor. Povečava izdržljivost i brzinu i poboljšava koncentraciju, stimulira živčani sustav povečanjem brzine živčanog odgovora što dovodi do bržih i jačih refleksa. Magnezij, vitamini B1 i B6 igraju važnu ulogu u uravnoteženom funkcioniranju živčanog sustava što pridonosi smanjenju umora i održavanju normalne psihološke funkcije.

Valerijana je ljekovita biljka koja se koristi za tretiranje i ublažavanje mnogih tegoba već tisućama godina. Biljka se zbog svog ljekovitog svojstva i primjene koristila u Starom Rimu (Dioskurides) i Staroj Grčkoj (Galen), a u 18. i 19. stoljeću bila je jedan od najupotrebljavanijih lijekova. U našim krajevima valerijana je poznata pod više naziva: macina trava, odoljen, odolen, baldrijan, majčina trava, majca trava, kozlić…

 

Kupite povezane proizvode:

  Novosti - Sve