Sunce Obrt za usluge
Naša priča je započela 2013. godine s malom i skromnom uslugom te jednim djelatnikom čiji je cilj bio poboljšati kvalitetu života i zdravlje ljudi. Danas su životi mnogih ljudi poboljšani i olakšani masažom i blagodatima koje ona nudi, a uz nju, tu je i naš Web shop koji posluje uspješno 6 godina s raznolikim asortimanom proizvoda na prirodnoj bazi.

Budući da u svojoj praksi pokušavamo koristiti proizvode koji su što prirodniji i zdraviji, došli smo na ideju da izradimo internetsku trgovinu u kojoj će se moći pronaći proizvodi široke potrošnje. Isto tako, želimo da proizvodi budu dostupni svima cijenom i asortimanom, ali najvažnije je da ne štete Vašem zdravlju i okolišu. Proizvodi koji se nalaze u našoj internetskoj trgovini su Ayurvedski proizvodi, proizvodi tradicionalne Kineske medicine, proizvodi naših OPG-ova iz Hrvatske i BIO proizvodi. To su prirodni i ekološki proizvodi s certifikatom izdanim od nadležnih institucija.

Cilj nam je potaknuti ljude da budu što svjesniji u očuvanju svoga zdravlja i vitalnosti jer je naše zdravlje najveće bogatstvo. Nadamo se da ćete pronaći ponešto za sebe, slijediti Prirodu i koristiti blagodati koje nam daruje.